Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Ssylk Tarafından Yapılan Yorumlar

14.09.2025

Kalbinize dokunabilecek muhteşem bir eser. Sonradan öğrendim ki satırlarıyla kalbinize geliriyle de yetimlerin hayatına dokunuyormuş. Yazarı, tüm telif gelirlerini yetim çocuklara bağışlamış. Her durumda kazançlı çıktığınız bir serüven.
23.07.2022

İlk kitabını iki kez okudum. İkincisinde okuma grubumuzla tahlil etmistik.Derinlikli, iyileştiriciydi. İkincisini gorunce cok sevindim ve hemen siparis oluşturdum. Merakla bekliyorum.
06.04.2020

İlk Şule Gürbüz kitabım..Malesef ki o ağır betimlemeler kelime oyunları -yazarin bak bunları da yapabiliyorumcu- tavrı gibi. Sevemedim.. Tabi kalemine sağlık farklı yönlerden hayata baktığı kesin.
02.04.2020

Kitapta sık sık bahsedilen musibetler ve o musibetlerin insanı dönüstürmesi, egitmesi, ahire hazırlaması konuları. Kitabi bitirdikten kısa bir süre sonra çagın en büyük musibeti korona virüsü başladı. Şahsım adına bu salgına ilahi açıdan bakıp sebepler ötesinde düsünmemde baya faydası olan bir kitap.
13.11.2019

Öyle okuyup gecilmeyecek kadar yoğun bir kitap. Türlerin farklı olması hasebiyle midir bilmiyorum ama yakın tarihe ozellikle ilginiz yoksa sıkılabilirsiniz.. Amin Maalouf kültür deryasının büyük bir okyanusu gibi. Kitapta sıkıldım ama hakkını da yememek lazım