Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930

E-Dergi

dead dreams Tarafından Yapılan Yorumlar

24.12.2025

Sürükleyici bir kitap, anlatımı akıcı. Hikayelerin tatih boyunca tekerrür edip kendini tekrarlaması, verilen temel mesajlardan biri. Baba-ogul ilişkisini sosyal psikolojik bağlamda göstermiş ve bir çocuğun baba özleminin/ babanın eksikliğinin hayatına nasıl etki ettiğini göstermiş. Sonunda da ters köşe yaparak olayın seyrini değiştirmiş. Kitapliginizda olmalı.
24.10.2024

Kendinizi, hayattaki amacınızı ve bu amacınıza nasıl ulaşacağınızı bulamıyorsanız kesinlikle Simyacı' yı okumalısınız.
05.06.2024

çok büyük bir merak ile aldım kitabı fakat okuyana kadar sinirim fazlasıyla bozuldu. saatler içinde bitirilebilecek bir kitap ama içeriğine asla tahammül edemedim.
05.06.2024

mitolojik olayları ve karakterleri bir roman içerisinde ele almaktadır. herkesin okuyabileceği ve okuması gereken bir kitaptır. sevgisizliğin, dışlanmanın bir kadını nerelere sürükleyebileceğini göstermekte.
21.04.2024

En sevdiğim kitap. Yalom' un tüm eserleri çok iyidir ama bu kitabi bir efsane.