Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Çiğdem Konuk Tarafından Yapılan Yorumlar

22.12.2025

Bu kitapta Tarık Akan’ın otobiyografi kitabına başladığı ancak yarım bıraktığı yazmakta. Okurken yarım bırakmamış olmasını diledim. Çünkü hatırasına, yaşamına saygılarından tabii ki her konuyu ve her istediklerini anlatamamışlar; kendi yazsaydı ister istemez daha cesaretli olurdu. Hayatında önemli yer etmiş insanlara ayrı ayrı yer verilmesi, anılarından bahsedilmesi kısmı hoşuma gitti. Genel olarak güzel hazırlanmış, emek verildiği çok belli olan bir biyografi kitabı. Teşekkürler
07.12.2025

Türk sinemasının “film yapmak”ta nasıl geliştiğini, ayrıntılı bir şekilde, en ilkel halinden tanık olduğu en güncel haline kadar anlatıyor. Bu konuda en açık ve anlaşılır örneklerinden biri olduğu kadar betimlemesi, edebi yönü de kuvvetli bana göre. Bunların yanında ilgimi çeken bir başka şey; Lütfi Akad’ın alındığı, sevindiği, üzüldüğü, övündüğü, kızdığı birçok anıyı kendine saklamayıp kitapta anlatması. İlgim olduğu için çokça otobiyografi kitabı okudum ve şu ana kadar okuduğum, duygu yönünden, en filtresiz kitaptı. Yaşadığı olaylarla ilgili fikrini aktardığı ve içinde kalanları söylediği birçok bölüm var. Bu da kitaba ruh katmış. Akıcı bir kitaptı ve keyifle okudum. Teşekkürler.
21.12.2017

Normal halini okumuş olsanız bile bence bir de bu resmedilmiş halini okuyun.
27.12.2016

Fazla bir beklentiye girmeden eğlenerek okuyacağınız çerez roman.
27.12.2016

Deniz Gezmiş'i en yakınından tanıyacağınız,hiç görmediğiniz resimleri göreceğiniz,Can Dündar'ın ustalığıyla yazılmış harika bir biyografi.