Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930

E-Dergi

fatoş m. Tarafından Yapılan Yorumlar

05.12.2020

anlatılanları günümüz teknolojisiyle düşününce yapılanlar yaşananlar o kadar komik geliyor ki :) paylaşılan ölçüler terimler ara ara sıksa da sonuna doğru ne olacağını tahmin edebileceğiniz halde merak uyandırıyor.
05.12.2020

Böyle bir son beklemiyordum açıkçası. Turgenyev'in en beğendiğim eserlerinden biri kesinlikle tavsiye ederim. Bazarov'un sonu beni biraz üzdü. Rus edebiyatının da hala anlamadığım noktaları var ama okumaya devam diyelim.
05.12.2020

kısa ama ufaktan merak uyandıran bir hikaye. yer yer küçük gerilimleri de hissettiriyor. çerezlik olduğunu söyleyebilirim.
05.12.2020

ilginçtir ki kitapta anlatılan bazı noktaları günlük hayatımızdan kesitlermiş gibi gördüm hatta Tombik'i bile bir yerlerden tanıyormuşum gibi geldi.