Toplam yorum: 3.284.610
Bu ayki yorum: 6.116

E-Dergi

EmSaa Tarafından Yapılan Yorumlar

25.07.2024

Yazarın, çocuk kitaplarını çok beğenmezdim ama bunu beğendim. bu yayınevi üstelik kitaplarını Türkçe - İngilizce iki dil de yazdığı için ileriki yaşlarda çocuklar için faydalı olabilir. fiyatlar evet biraz yüksek maalesef :( içerisinde bütün dini günlerimizin bulunduğu bilgilendirici bir hikaye anlatılmış. Kütüphaneci anne önerisi ile almıştık iyi ki almışız.
25.07.2024

şiirsel anlatımı ile güzel hisler uyandırıyor insan da. Kudüs bilinci oluşturmak için de çok güzel. dinimiz açısından ne kadar bu kadar öneli olduğu Osmanlı padişahlarının oralarda nasıl hizmetler ettiği. Müslümanların oraları almak için nasıl mücadele ettiği... Sonuç olarak çok güzel evet eme içerisinde biraz tarih bilgileri de bulundurduğu için 7 yaş üzeri sanırım daha uygun olur. Kütüphaneci anne tavsiyesi ile almıştım.
25.07.2024

bir çok kişinin hayran olduğu bir yazar evet severim kendisini ebeveynlik üzerine yazdığı kitaplar da iyi olabilir ama açıkçası yazarın çocuk kitaplarını pek beğenemiyorum. Yani konu çok dağılarak ilerliyor. ben bile dikkatimi toplamakta zorlanıyorum çocuk nasıl yapsın? Özetle çok daha güzel çocuk kitapları okumuşluğumuz oldu.
25.07.2024

Tubitak'ın bir çok kitabını beğeniyoruz bu ara- bul kitapları da harika hele ki böyle uygun fiyatlı olmaları çok daha güzel. her alışverişimde kargo limitini tamamlayabilmek için bir kaç tane atıyorum sepetime.
25.07.2024

Kitapçı ile küçük kızın anlatıldığı güzel bir hikaye. 5 yaş üzerine okunabilir ama özellikle okula yeni başlayanlar için ilk okuma kitabı olarak da ideal.