Toplam yorum: 3.285.044
Bu ayki yorum: 6.570

E-Dergi

aysenil2 Tarafından Yapılan Yorumlar

19.10.2017

hande reyiiz :) ya ben bu kadına ba-yı-lı-yo-rum. ( gözlerinden kalp çıkan emoji ). instagramda takip ettiğim, hiç bir gönderisini kaçırmadığım, ironiyi ustaca kullanan sevimli mi sevimli hande birsayın yıllardır dört gözle beklediğim kitabı. henğz anne olmasa da her cümlede kendimi buluyorum, ben de cocuğuma mozart dinletmek isterim ama muhtemelen içinden müslüm baab çıkar :) herkesin kendinden bir şey bulacağı sıcacık kitap. alın okuyun, okutun.
10.10.2017

çok çok çok güzel. kitabı okurken geçmişe tanıklık ediyoruz; anlatım çok akıcı, kesinlikle sıkmıyor akıp gidiyor. mutlaka okunmalı.
10.10.2017

yazarı zaten instagrandan takip ediyordum, oradaki yazıları için keşke daha uzun olsa diye düşünürdüm hep ve sonnda kitap çıktı. o kadar iyi hissettiriyor ki kesinlikle okuyun :)
21.08.2017

ilk kitap gibi buna da bayıldım. tam bir romantik komedi film tadında. nasıl güzel okunuyor. mutlaka şans verin bu kitaba ama eğer benim gibi seri kitapları okurken araya zaman girmesinden hoşlanmıyorsanız biraz daha bekleyin, yayınlanması gereken 2 kitap daha var :)
18.07.2017

her kitabı harika, set dışındaki kelebek adasını da kesinlikle öneriyorum.