Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220
E-Dergi
kitap/kurdu Tarafından Yapılan Yorumlar
Nobel Ödülü Almış bir yazarın kitaplarına böylesine önyargılı sanırım sadece bizim ülkemizde yaklaşılır. Bu da çok az okuduğumuzun açık bir göstergesi sanırım. Masumiyet müzesi Orhan Pamuk okumaya başlamak için iyi bir seçim olur bence. Saplantılı bir aşk nasıl olur muhteşem bir anlatımla anlatmuş yazar. Zaten kitabı okurken sizde farkediyorsunuz. Bence süper bir kitap.
Berduş Yazar Servet Ersoy'un yazdığı ilk iki kitaptan oldukça farklı bir tarzda. Sanırım yazar klasik roman da yazabilirmiyim diye denemiş bu kitapta. Aslında başarılı da olmuş. Okurken hiç yorulmuyorsunuz. Suyun üzerinde gider gibi satırları ardı ardına okuyup kitabın sonuna geldiğinizde sadece bir günde kitabı bitirdiğinizi farkediyorsunuz. Konuya gelirsek. Bence çok değişik ve ilginç bir konu. Yorum yazan bir arkadaşa katılıyorum gerçekten kesinlikle tahmin edilemeyecek bir biçimde yazılmış. Görünen o ki yazar her kitabında yazdığının biraz daha üzerine koyup daha iyisini yazıyor. Herkese tavsiye ederim.
Keşke 80 değilde 380 sayfa olsaymış dedirten bir kitap. Harika bir fikir ama kısa yazıldığından tadı damağınızda kalıyor. Ben çok beğendim.
Kısacık bir tiyatro. Kitap evlerinden birine gidip ayak üstü bile okuyup bitirebileceğiniz bir kitap. Okurken zevk alacağınıza eminim.
Eğer Amin Maulof okumadıysanız bu kitabıyla başlayabilirsiniz. Edebi yönden ve hikaye yönünden son derece başarılı bir kitap. Okuyunca bana hakvereceksiniz.