Toplam yorum: 3.285.373
Bu ayki yorum: 6.900

E-Dergi

Nejl@ Tarafından Yapılan Yorumlar

24.02.2020

Okumaya başladığımda elimden bırakamadığım ,akıcı bulduğum ,bazı bölümlerde oldukça merak ettiğim ,hüzünlü bir aşk romanı.Bir çırpıda okunacak türden beğendim
03.07.2019

Bir günde elimden bırakamadan okuduğum sürükleyici bir kitap iyi ki almışım
02.07.2019

Okurken araştırmalara sevk eden,bilgilendiren,akıcı,sıkılmadan okunan,kimi yaşanan olaylarda kızdıran,hüzünlendiren ,kimi yerlerde gururlandıran kısacası okurken olayları hissettiren bir kitap olmuş.
26.06.2019

Kalın bir kitap olmasına rağmen iki günde bitirdim elimden bırakamadım,okurken olayın içindeymişim gibi hissettiim.Çok çok beğendiğim bir kitaptı.
26.06.2019

En en en beğendiğim kitaplardan birisidir.Bittikten sonra keşke devam etseydi dediğim ve ardından etkisini üç gün hafızamdan silemediğim ,Zeze’yi hayalimde canlandırdığım bir kitaptı.Yazarın bu kitabının devamı olarak yazdığı(Zeze’nin büyümüş hali gençliği) Güneşi Uyandıralım ve Delifişek -yazarın kendisinin en sevdiği kitabıymış Delifişek-okudum bu etki devam eder mi diye ama en beğendiğim Şeker Portakalı oldu.