Toplam yorum: 3.253.599
Bu ayki yorum: 5.625

E-Dergi

3asak Tarafından Yapılan Yorumlar

03.03.2025

Kitabı beğenmedim. Yazarın öğretmenlik mesleğine yatkınlığı olduğunu düşünmüyorum. Vermiş olduğu taktikler de çok aşırı temel taktikler. Belki öğretmenlikte ilk sınıfta daha, yani birinci sınıfta okuyup bitirmek üzere olan ya da bitirmiş olan herkesin çoktan bileceği şeyler. Dolayısıyla çok yazılmaya değer bir kitap olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu yazar Türk olsaydı ve bu kitabı Türkiye'de bir yayın evinden çıkarmak isteseydi, kimse kale alıp da çıkarmazdı gerçekten.
03.03.2025

Yazarın en gereksiz ve bence en dağınık kitabı, biraz daha olayları, veriş şeklini organize etmesi gerektiğini düşünüyorum yayınlamadan önce. Aslında ben kendi duygu ve düşüncelerini verdiği ya da bilgilendirmeler yaptığı kısımları sadece çok sevdim. Ama bu kısımları bazen o kadar gereksiz uzatmış ki sanki kitabın asıl amacı bu ara bilgilendirme sekanslarıymış gibi olmuş. Bazen de çok gereksiz konuyu dağıtmış. Kesinlikle daha elden geçirmesi gereken bir eser ve her koşulda bir seçme şansım olsa hiç okumamış olmayı tercih ederdim.
03.03.2025

Yazıların bence en güzel, hatta tek güzel kitabı ilk olarak bu kitabı okumuştum. Diğer kitaplarda dolayısıyla beklentim yüksek oldu ama büyük hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Gerçi Intermezzo'yu şu anda yeni okuyorum ama yaklaşık olarak yarısına falan geldim ve çok zor bitireceğim gibi görünüyor.
29.05.2024

Keşke herkes önce şu kitabı okusa sonra eğitim fakültelerine kıyasla ÖYAV ne kadar gerekli görse ve sonra eleştirse.
29.05.2024

Kitabı genel olarak çok beğendim ancak meslek liselerindeki potansiyelin mühendislik fakültelerine sınavsız alımı ancak yıkım olur. Bu konuda Orhan Hoca' nın son derece karşısındayım.