Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Rümeysa özlem Güneş Tarafından Yapılan Yorumlar

İnsan mutlu olmakla değil mutlu etmekle huzur bulmalıdır.İçinde bir umut varsa bunu başkalarıyla paylaşmalı yoksa paylaşanlardan bir tutam umut almalıdır.Ve yine insan herkese ve herşeye içi ısıtan bir gülümsemeyle karşılık verebilyorsa işte karşınızda size gülümseyen canlı tam anlamıyla bir insandır.Gülümsemeyi unutanlara ya da hem kendinde hem de çevresindekilerde raslayamayanlara en içten dileklerimle tavsiye ederim.Teşekkürler.
Çanakkalenin o muhteşem atmosferini sayısal ifadelere bağlı kalmayıp, akıcı ve düşündürücü yazılmış bir kitap.Genelde okuyanlar anlaşılmamasından şikayet etsede bence beyinde canlandırılarak çözülebilecek bir sorun.Tarihini tarafsız bir biçimde öğrenmeyi isteyenler için harika bir kitap.Gençlerin özellikle lise çağında muhakkak okumalarını tavsiye edrim.Saygılarımla.
Ahmet Günbay Yıldız'ın yine muhteşem bir kitabı.İnsan hayatının nasıl umulmaz olaylarla değişebileceğini anlatan tam bir HAYAT ROMANI.Gerek anlatımın sade ve anlaşılır olması gerekse insanın içinde bir yerlere dokunur oluşu bu kitabı diğer kitaplardan ayıran en büyük özellik.Okuduğu kitaplarda gerçekçilik ve duygu arayan insanların vazgeçilmez bir başucu kitabı olacağını düşünüyorum.Saygılarımla
Beyaz diş insanların sabır ve azimle en inanılmaz şeyleri başarabileceğini anlatan bence Jack London'ın en güzel kitapları arasında.Kitabı akıcı ve bu denli güzel kılan yazarın tasvirlerindeki inanılmaz duygudur.Özgüven eksikliği olan insanların özellikle tavsiye ederim.
Gerçekte yaşanmış bir olay olmasına rağmen içine katılmış aşırı yorumlar nedeniyle amacından uzaklaşsada yinede güzel bir roman.Ayrıca Osmanlı kötülenmiş ve entrikalar ülkesi gibi yansıtılmış.Yüzyıllarca yaşamış bir imparatorluğun kitapta lanze edilen gibi barbar ve gaddar olması taktirinde halkın bu denli refah içinde yaşaması beklenemez bir olay.