Toplam yorum: 3.284.572
Bu ayki yorum: 6.078

E-Dergi

FATMA NUR AKIN Tarafından Yapılan Yorumlar

25.01.2026

Ruha iyi gelen yazılarıyla o bir gönül insanı. Kendisini İbrahim Tenekeci'nin bir kitabında ismine rastlayarak keşfetmiştim. Yolun bahtın daima açık olsun güzel insan.
19.01.2026

Okudum ve beynimde hikaye devam ediyor. Güzeldi hem de çok güzel. Bence Ali köye gelecek. Suna için duam.
13.01.2026

Fakirlik ve imkanların yetersizliği sebebiyle huzurlu, doğal hayatlarını terk edip kentin zorlu şartlarına işçi olarak katılanların değerlerine, kişiliğine ters bir hayatın içinde kendini var etmeye çalışırken nasıl yok olduğunu anlatan dramatik bir hikaye.
12.01.2026

Tragedya ve destan arasındaki benzerlik ve farklılıkları anlatırken dili kullanma sanatının inceliklerini, mesela günün akşamını ömrün yaşlılığına benzeterek yaşlılığa "ömrün günbatımı" denebileceği, öykü taklitle oluşurken mantıksal bir örüntü içermesi yanında akıldışı, çelişkili, zararlı, sanata ters olması gibi sebeplerle eleştirilebileceği ve içten gelen yetenekle seviyeli metinlerin oluşturulabileceğini anlatan Aristoleles'i okumak bir zevkti.
08.01.2026

Kitap kısacık, lakin orada bir umman var, bu ummanın hasreti içimize otursun, onu aşkla keşfe çıkalım için yazılmış.