Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930
E-Dergi
Merve Zeren Tarafından Yapılan Yorumlar
Okumanız gereken bir kitap mı ? Bence yarı yarıya. eğer şiddetli sahneleri ve anlatılara mideniz ve kalbiniz dayanacaksa okuyabilirsiniz. Ben gerekten o sahneleri göz önüne getirince sinirlendim. kitabın yazılış amacı bir çok tartışmayı beraberinde getirmiş. şiddet eğilimli olan bir gencin ıslah programına katılmasıyla kendi seçim hakkını elinden alması olayı anlatılıyor. Sonu amacına uygun bir şekilde bitiyor fakat bu kadar fazla suçu bir anda üst üste okumak sizi yorabilir.
Serinin kitabı. Çok çetrefilli bir kitap.
Evliliğiniz güzel olması ve İslama uygun bir evlilik olması için okumanız gerekli. Lakin bu kitabı okur okumaz bıçak gibi iyileşmeyecek yada güzel olmayacak. Bu sizin değişiminiz için bir başlangıç olabilir. Evlenmeden önce muhakkak okumalısınız evliyseniz kesin okuyunuz. Yazarı dili sohbet esnasında anlatılardan yazıldığı oldukça akıcı ve samimi. Ayet ve hadislerle hatta efendimizden örneklerle ile konuyu pekiştirmesi de çok başarılı.
Ah keşke herkes bu kitabı okusa ve hayatına uygulasa. o kadar güzel bir anlatım ki hemen kendinize huy edinmek istiyorsunuz. İslam dininin güzellikleri kardeşlikte bile muazzam. Bunu sıkmadan ve daha çok Efendimizden örnek vererek anlatıyor. Şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum.
Kazanmış olduğu ünün hakkını verebilecek bir kitap. Kendi kişisel menkıbesini oluşturmak isteyen gencin, yolculuk esnasında ders verici nitelikler yaşadıkları anlatılıyor. Sonu hiç beklenmedik şekilde biten kitap çok şey katacak size. Dili akıcı bir özellikte ve aslında büyükler için yazılmış bir masal kitabı gibi. Okumanızı tavsiye ederim.