Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

muratmat Tarafından Yapılan Yorumlar

09.03.2008

Cihan Aktaş İran üzerinde epey mesai harcamış bir yazar. İran konusunda söyledikleri anahaberlerde çıkan taraflı haberlerden çok daha objektif. Kitap İrandaki muhafazakarlarla reformistler arasındaki mücadeleyi anlatıyor. Garip bir şekilde İrandaki muhafazakarları Türkiyedeki laiklere benzettim. Türkiye İran olur mu?
09.03.2008

Tarık Ali Amerikan emperyalist sistemini çok iyi tahlil ediyor. İsrail ile Pakistan'ın kuruluşlarındaki benzerliğe dair düşünceleri ilginç.
09.03.2008

Bu kitabın birinci bölümü sadece 50 sayfa. Ancak bu bülümdeki tavsiyeleri bir müslüman hayatına geçirirse çok şey başarmış olur. Bu kitabı okumayı ve içerdiği tavsiyeleri mümkün olduğunca uygulamayı tavsiye ederim.
09.03.2008

Televizyonun zararlarını konu alan bir kitap. Sinemanın televizyondan çok daha sanatsal ve içerikli olduğu savunuluyor.
18.02.2008

Çok farklı bir kitap. İnsanı başka alemlere götürüyor. Soyut düşünerek gerçekçi olmaya teşvik ediyor. Yazarı tebrik ederim.