Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930
E-Dergi
Ayşe Yazar Tarafından Yapılan Yorumlar
Mizah ile bazı değerlerin bütünleştirilerek anlatıldığı , harika bir kitap.Demir'in mücadele azmi her çocuğa ilham olacak.
Kurgusu ve insana iyi hissettiren dili ile şifa kaynağı olan bir kitap.Dijital çağda bunalan ruhların sığınağı olacak.Güneş ve Kartal 'ın aşkı ile heyecanın doruklarında gezerken geçmişten gelen sürprizler okuru hayli şaşırtıyor.
İnsanın ruhen ve bedenen tekâmülünü şiirsel ve tasavvufi pencereden anlatan bir üçlemenin son kertesi.İçimizde büyüttüğümüz nahif ve nadide duygulara,faziletlere açılan kapılara işaret eden Derviş Kelamı;çocukluğa,anneliğe ve kulluğa dair nice yolculuklara çıkaran doyumsuz bir anlatı.Hüma,Derviş Dede, Zeynep...hepsi aramızda ,görmeyi nasip etsin Rabbim .
Annelerimiz den,babalarımız dan dinlediğimiz Kıbrıs Savaşı ile yarım kalan bir aşkın dimağları tazeleyen hikâyesi.Huşu Ağacı kitabında çok sevdiğim yazar Funda Uçuk Er'i yeni kitabında da çok severek okudum.Kitabın sonunda adındaki huzura benzer bir ruh hali içinize yerleşiyor.Hüna ve Yusuf Ali ile atan kalplerimiz onların sırları ile Asude Bahçe'de demlenen hatıralar eşliğinde gönlümüzün başköşesine yerleşiyor.
Hepimizin hayatında olumsuzluklar olur mutlaka.Bu olumsuzluklardan hayatınızı güzelleştirebilme yetisiyle çıkabilmek de mümkün.Tasavvufi bir yolculukla şekillenen hikmetli bir roman.