Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

mutlu123 Tarafından Yapılan Yorumlar

29.04.2008

Bu kitap bir tarihçi için yetersiz gelebilir ancak bizim gibi tarihe ilgilli olanlar için eşsis bir kaynak.kitabın sonuna doğru bizansın yıkılmasını istemedim ve türklere karşı bizansı tutuyordum.ancak bizans çoktan yıkılmayı hakketmişti
14.03.2008

Tarihi sorgulayan kitaplar her zaman tarihçiler tarafından yazılmalıdır.Neden mi?Çünkü tarihi tam olarak bilmeyen birinin atatürk hakkında yazacağı kitap ancak böyle bir kitap olurdu.Taha akyol,bu kitapta kendisi gibi düşünen kişilerin kitaplarından alıntılar yapmış yada bazılarının kendi işine geleni kadar alıp bütününden koparak aklında tasarladığı atatürk imajına destek bulmaya çalışmış.Atatürk alehinde iddiaa ettiği bölümleri yazmadan önce konuyla ilgili yazılmış bulunmuş yüzlerce belge ve kitapları araştırıp doğrusunu yazmak yerine onları göz ardı etmiş.Başka bir deyişle işine geldiği gibi bir kitap yazmış.En azından bu kitabı yayınlamadan önce bir tarihçiye danışsaydında komik bir duruma düşmeseydin.
Tarih herzaman tarihçilerden öğrenilir.Boğazına kadar politikaya batmış gazete köşe yazarlarından değil.
21.02.2008

Sonuçlanmamış bir operasyonun kitabını yazılması kadar ilginç bir şey olamaz.
21.02.2008

Sayın vural kitabında haklı olsada ben AKPnin kapatılmasına karşıyım.Çünkü liberalizm dünyada oldugu gibi türkiyedede çöküntüye uğrayınca bazı uyanık liberaller dini simgeleri kullanarak iktidara geldiler.Artık ellerinde başka birşeyleride kalmamıştı zaten.Liberalizm eşittir başarısızlık.Başka bir deyişle akp ekonomide başarızıs olması kaçınılmazdır.Bu şekilde ANAP gibi geldiği gibi gidecektir.kapatırsanız başka bir isimle tekrar gelecektir.Refah partisi ve diğerlerinde olduğu gibi.
Bazı kişiler AKP nin başarılı olduğundan bahsediyor.Akp nin yarattığı ekonomi bir balon.başka bir değişle bir aldatmaca.Ekonominin iyi gittiğini söyleyenler şunlara cevap versiler.
-Neden dünyanın en yüksek faizini veren ülkesiyiz
-Neden cari açığımız her geçen gün artmaktadır.
-Neden insanların alım güçleri zamanla azalmaktadır
15.02.2008

Hz.muhammetin tanrısı mükemmel tanrı değil,Kadın Erkek ayrımı yapıyor.diye düşünüyorken sayın şahinin kitabı imdatdıma yetişti.Meğerse ayrımı insanlar yapıyormuş.