Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930

E-Dergi

Berna Çakır Tarafından Yapılan Yorumlar

28.11.2025

Pembe dizi tarzında bir kitaptı. İndirimden aldım. Benim okuduğum tarzda kitaplardan değildi ama eminim seveni çok olacaktır.
27.11.2025

Kitap o kadar güzeldi ki bir solukta okudum. Ne olurdu Derviş dede gibi bir insan herkesin hayatında olsaydı. Her bölüm başındaki ve bölümlerin içindeki alıntı cümleler de ayrı bir ışık oluyor insana. Teşekkürler Funda Uçuk Er.
26.11.2025

Aile kavramı ısrarla irdelenmiş, ortak paylaşımların olmasının aile kurumu için yeterli olmadığını anlatan çok çok sürükleyici bitmesini hiç istemediğim bir kitaptı. Teşekkürler Şermin Yaşar.
21.11.2025

Günlük hayattan birçok an içeren farklı bir hikaye
14.11.2025

Kitap çok güzeldi. Sade bir dil ile herkesin anlayacağı şekilde yazılmış. Ebeveynlere çocuk büyütürken ışık tutabilecek bir kitap. Herkesin elinin altında olması gereken bir kitap bence.