Toplam yorum: 3.285.044
Bu ayki yorum: 6.570

E-Dergi

Ali Şamil Türkoğlu Tarafından Yapılan Yorumlar

Bu kitabın konusu bütün müslümanları ilgilendiriyor ehlinden okuyun. Kitabın yazarı Azimli akılcı müsteşrik bir bakış açısıyla her konuyu bence-bana göre diye yorumlamış ve herşeyi berbat etmiştir.

Tavsiyemiz konuya hakim olmayan bu kitabı okumasın. Din doğmadır iman ister akıl yürütülmez. Aklına yatan hadisi kabul etmiş aklına yatmayanı Sünniler, Şiiler uydurdu diye inkarlarına alet etmiş.

Peygamberimizin “Benden sonra sizin veliniz Ali’dir.” Diye buyurduğu Hz Ali’yi küçültüp yerden yere vurmuş; çöktü, bitti korktu, kaçtı diye tarif etmiş. Muaviyeyi de güreşi kazanan pehlivan ilan etmiş. Hz Ali’nin gözü şaşı diye Hz Fatıma’nın beğenmedi diye hiçbir kaynakta yok. Belazuri kitabında da böyle bir kayıt yok. Resullüllah (sav) yalan söyleyecek değil ya !

Hayret edilecek konu şudur sevmezsin niye Hz Ali’yi yazarsın. İnanmazsın niye hadis profesörüsün ? Bizce sen ey Azimli ayetlerden de kafana yatmayanı kabul etmeyen birisin.