Toplam yorum: 3.285.044
Bu ayki yorum: 6.570

E-Dergi

cengce Tarafından Yapılan Yorumlar

23.05.2011

bu kitap bende çok ayrı bir yere sahiptir. bundan 13 yıl önce okumuştum ve tabi o zamanlar yaşımın küçük olmasının da etkisiyle çok etkilenmiştim. belki şu an ilk kez okuyor olsam o kadar etkilenmem, yine de çok beğeneceğim ve iyi ki okumuşum diyeceğim kesin!!
22.05.2011

kitabın güzelliği zaten tartışmasız. ancak benim tavsiyem şu; bir kitabı, hele ki bu kitap klasik bir eserse kesinlikle kısaltılmış olarak okumayın ve mutlaka yayınevine ve çevirmenine dikkat ederek alın. o yüzden bu kitap için engin yayıncılık'ın güvenilir olduğunu söyleyebilirim.
22.05.2011

psikiyatri stajında çok sevdiğim bir hocamın elinde görüp 2 hafta kitabı aramıştım. en sonunda buldum ama o kadar aradığıma değdi mi? asla!! anlatımı yalın, konu sıradan. okumasaymışım da olurmuş.
22.05.2011

yalom'un tartışmasız en güzel kitabı. psikoloji ve psikanalizle ilgili mutlaka okuyun diyebileceğim nadir kitaplardan bir tanesi. bilimsellikten uzaklaşmadan ama aynı zamanda da okuyucuyu sıkmadan bir roman nasıl yazılır merak ediyorsanız kaçırmayın