Toplam yorum: 3.284.793
Bu ayki yorum: 6.299

E-Dergi

Merve Akpınar Tarafından Yapılan Yorumlar

01.01.2026

Binbir Işık Noktası’nı bitirdiğimde “masallar güzeldi” demedim; “içimde bir şey sakinleşti” dedim. Modern hayatın gürültüsünde sesi kısılmış o iç ışığı hatırlamak isteyen herkes için çok özel bir kitap.
15.08.2025

Oldukça akıcı ve kısa sürede biten bir kitap. Ekrem İmamoğlu’nun yaşadıklarını, karşılaştığı zorlukları ve bunlara rağmen yürüdüğü yolu sade bir şekilde anlatıyor. Konusu kadar kitabın gelirlerinin 19 Mart ve sonrasında mağdur olmuş öğrencilere burs olarak gidecek olması da ayrıca değerli. Hem merakla okunan hem de anlamlı bir amacı olan bir eser.
11.03.2025

Yazarın dili öylesine akıcı ki, okurken olayların içinde kayboluyorsunuz. Emily’nin çaresizliği, Arthur’un kalbindeki çalkantılar, Hannah’nın hırsı ve kıskançlığı derin bir şekilde işlenmiş.

Bu roman, yalnızca yasak bir aşk hikâyesi değil; aynı zamanda sadakat, fedakârlık ve yeniden doğan umutların hikâyesi. Emily ve Arthur’un aşkı yasak ama kaçınılmaz; tehlikeli ama büyüleyici. Duygular o kadar yoğun işlenmiş ki kendinizi kaptırmamak elde değil. Yazar, romantizmi ve dramı dengeli bir şekilde harmanlamış, karakterleri öylesine derin işlemiş ki her biri sanki gerçekten varmış gibi hissettiriyor.

Eğer sizi geçmişe götürecek, kalbinize dokunacak, zaman zaman içinizi acıtacak ama bir yandan da umutlandıracak bir hikâye arıyorsanız, #YediverenKışı tam size göre. Emily ve Arthur’un tutku dolu aşkına eşlik etmek, onların hissettiklerini hissetmek istiyorsanız, bu kitabı mutlaka okumalısınız.

#kitapkolikkafasikitapyorumu
26.01.2022

Eser bu zamana kadar okuduğum beni en etkileyen ütopyaydı. Devam kitabı da gelecekmiş gibi bitti sanki ve devamı varsa mutlaka okumalıyım.

Macera dolu, sürükleyici, sorgulayıcı ve akıcı bu kurguya mutlaka şans vermelisiniz.