Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930
E-Dergi
betül meva Tarafından Yapılan Yorumlar
Ekonomi profesörü Şehnaz'ın yaşadığı saplantılı aşkı anlatırken kendisine annesine ve anneannesine ait sırlar köklerini dair bildiği şeylerin bir yalan olduğunu fark edişine Türkiye'nin yakın tarihini tanık tutarak anlatması sevme duygusu sevme biçimi üzerine uzun hatırlama seansları ile güzel bir kurgu idi okuğum 80'lerin Modası ve betimlemeleri ile dizisi çekilsede izlesek dedim.
Rahatsız edici derecede rahatsız edici...
Üç bölümden oluşan kitap ilk bölümde size bir kararın sonuçlarının varacağı durumları gösterirken ikinci ve üçüncü bölümde geçmiş yaşantısındaki aile ilişkisi mi kararlarını tetikledi ya da bir nevroz muydu her şey kitap biterken bile bende soru işareti bıraktı. Güney Kore'nin ataerkil yapısı kadının toplumda ki konumlanmasını farklı kişilerin olay örgüsü ile göstermiş oluyor.
Rahatsız edici demem aşağılanma ve o kimlik kargaşası, vejetaryen olma kararının müdahaleye açık olması ve kadının bedenin erken gözünde sadece meta oluşunun fazla sansürsüz anlatılmasından kaynaklanıyor.
küçük kızıma aldım faydalı olmasını umuyorum güzel kelielere cümlelere aşina olsun diye aldım
bana uzun kızıma aşırı sevimli bir kitap
cemile serisi tamamlansın diye aldık öyle bir sevmek basit ama güzel bir seri kitap okumaya alışmak için çok güzel