Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930
E-Dergi
hepkitap yergökkitap Tarafından Yapılan Yorumlar
Kitap şema terapisine benzer bir yöntemi İAS adı ile farklı bir yönden anlatıyor. İçerisinde bol örnekler var ve aslında yapılabilirliği bence yüksek uygulamalar barındırıyor.Yine de bunun için vakit ayırmak gerekli. İkinci kez okuyup uygulamaları denemek isterim. Genel olarak beğendiğim bir kitap oldu..
“Aslına bakarsan dünyada hiçbir dine gerek yoktur.İnsanlar ve çocuklar hiçbir din olmadan dindar olacaklardır ve insanlar hiçbir kilise olmadan dindar olacaktır.”
“Bir çocuk yanlış bir şey yaptığında dövülmeye,tokatlanmaya hazır hale gelir.Eğer ona sertçe vurursan yanlış bir şey yoktur,sadece bu sıcak olmalıdır.”
Bu cümleler kitaptan birebir alıntı daha çok satırı yazmak istedim ama uğraşmak istemedim. Osho okumuş olmak dışında bir şey katmadı bana en azından başka bir kitabını daha listeme almama kararı verdim.
Nasıl bir güzellikle yazılmış ki… Hele böyle bir son nasıl etkileyici…
Kitabın adına ve arka kapak kısmına bakıp birde içindekileri okuyunca kocaman bir tutarsızlık görünüyor. En kestirme hali ile aşk romanı deseler hiç sırıtmazmış esasen..
Ben bu yazarı nasıl bu kadar geç tanıdım çok şaşkınım.. Büyük kayıp. Yine de şükür ya hiç tanımasaydım. Bu nasıl güzel bir dil,anlatılmaz.
Böyle bir yazar okuyunca herkesin neden yazamayacağı çok net anlaşılıyor..