Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

civil_engineer Tarafından Yapılan Yorumlar

04.03.2008

Kitap inşaatla ilgisi olan yönetim pozisyonundaki kişilerin kütüphanesinde bulunması gereken bir eser. Sözleşme yönetimi, ihaleler için teklif hazırlanması, verimlilik ve iş etüdü, inşaat işlerinin planlanmasında kulllanılan iş programları, metraj, hakediş ile ilgili örnekli, kısa ve pratik bilgiler içermekte. Meslektaşlarıma tavsiye ederim.
25.02.2008

Öncelikle inşaat camiasında deneyimini aktaran insanların nadir olmasından ötürü yazarı ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum. Lakin yazılan eser yetersiz ve yüzeysel. Ayrıca gereksiz siyasî yorumlar yapılmasaydı daha hoş olurdu.

25.02.2008

Arıcılığa heves duyan tüm okurlarımızın arşivinde bulunması gereken bir eser. Arıların hangi çiçeklerden ne çeşit bal ürettiğine, arı kovanının nasıl yapıldığına, oğul almak, arıların bakımı vb. hepsi bu kitapta