Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220
E-Dergi
tukenmezkafa Tarafından Yapılan Yorumlar
Ebeveylik kitabı okumakta zorlanan biri olarak çok rahat bir okuma yaptim. Genelde kendi anne-babamin yanlislarini ararim okurken bu sebeple de devam edemezdim. Bu kitapla bu kırılımı yakaladim ve kendi anneligime dönebildim. Kendimi suçlamadan doğru iletisimi yakalamanin yollarini ogreten bir kitap
Hiç beklemeden okumaya başlamalı... Bu kitapla yollarınız bir sebeple kesiştiyse sakın okumak için beklemeyin. Omuzuma dokunan bir el ile öğüt dinler gibi okudum. Dili gayet anlaşılır. Uyandırıcı etkiye sahip bir tasavvuf yolculuğu.
Şahane bir kitap. Oğlum 5 yaşında, ilgi ile inceleyip okuyoruz. Görsellerdeki detaylar bir harika, farklı farklı şeyler düşünüp konuşuyoruz. Hayalgücü besleyici kitaplardan
Şahane... Diğer kitaplarıyla aynı ritimde. Tadı damakta kalarak bitiyor. Hem gülmek hem ağlamak isteyenlere
Kitabı eğer benim gibi marie kondo ‘derle topla rahatla’ dan sonra okursanız ilk bölümlerinde aynı ana fikir sanki farklı cümlelerle söyleniyor fikrine kapılabilirsiniz. Ama marie kondo’nun soylediklerinden daha fazlası olan bir kitap. Sabırla diger bölümlerinde okuyun ve sakın yarım bırakmayın. Minimalizm ve maddi/manevi sade yaşam ile ilgilenenler için bir rehber.