Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Mustafa Bozdoğan Tarafından Yapılan Yorumlar

23.01.2025

5. sınıflara okuttuk. Davranış kazanması gereken en iyi yaş hem de. Bu kitabı övmek yerine içinden bahsetmek gerekir. Kitapta özel özelliklere sahip çok haraketli bir çocuk var. Kitap onun bakış açısıyla anlatılıyor. Gerçek dünyada bu kadar tatlı zeki yaramaz ve duyarlı biri varsa helal olsun. Kitabın içine ustaca yerleştirilen mesajlar ise olağanüstü başarılı. Sadece çocuğunuza degil arkadaşına da bir tane alın. Arkadaşı da iyi olsun.
15.07.2021

Öğrencilerim çok sevmişti. Tatile gidince yeğenlerime de alacağım. İlkokul ortaokul çocukları için çok akıcı bir kitap. Komik ve maceralı.
10.03.2019

İlginç ama çok güzel bir kitap. Farklı bir anlatımı var. Kitaptaki çocuk sanki evinize gelmiş, hepinizi karşısına almış ve güle oynaya anlatıyormuş gibi bir his veriyor. Oğlum aynen bu şekilde anlattı ne düşündüğünü. Çok da güzel mesajlar veriyor. En güzeli oğlumun sık sık kahkahayla bize bir sayfayı okutmaya çalışmasıydı. Böyle başka kitaplar da var mı . Şu an en çok sorduğu da bu. Bizimki okumayı sevmeye başladı galiba. NOT: 4. sınıfta