Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Havva Kocaoğlu Tarafından Yapılan Yorumlar

10.08.2024

Kitap iki cilt ikisinde de konusu anlatımı çok iyi. Gazaliyi yakından tanımak için kitap arayışına girdiğimde ilk karşıma çıkan eserdi. Keşke böyle eserler daha çok olsa.
10.08.2024

Yazarı ilk kez Butimar ile tanıdım. onu okuyunca her eserini okumalıyım diyerek bu eserini okudum. Dili anlatımı çok güzel. Kısa sürede okunan bir eser. Kurgu çok güzel ilerliyor. Bağlantılar çok iyi. Çok severek okudum
10.08.2024

Çok büyük beklenti ile okumaya başladığım bir eserdi çünki sosyal medyada o kadar övdüler ki ben de kesin müthiş diye düşündüm. Ancak umduğumu bulamadım . Evet eser gerçekten çok zengin çok dolu ama annelikle ilgili okuma yapanların daha önce karşılaştığı ifadeler var gibi geldi bana . Daha önce bu alanda hiç okuma yapmadıysanız mutlaka seversiniz
10.08.2024

İyiki kütüphaneme eklemişim dediğim bir eser. içerik olarak hepimizin sosyal medyada duyduğu komplo teorileri var. Ancak en güzel yanı şu bu teorilerinin hepsinin delillerini ispatları kaynak vere vere göstermiş. Okuduklarınızla ilgili şüpheye yer kalmasına engel oluyor. Gelecek ve günümüzdeki yönetimler insandan insanlıktan beklenenlere dair çok açık bir kitap. Severek okudum.
10.08.2024

Oldukça çarpıcı bir eser. Bir insanın daha doğrusu bir çocuğun toplumdan nasıl soyutlandığını ve nelere maruz kaldığını anlatıyor. Şaşırarak bu kadar olamaz dediğim yer yer insan nasıl bu kadar kötü olabilir diye düşündüğüm bir eser oldu. Mutlaka şans verilmeli.