Toplam yorum: 3.284.686
Bu ayki yorum: 6.192

E-Dergi

Sîno.A Tarafından Yapılan Yorumlar

02.05.2021

Şu an bu kitabın kürtçe versiyonunu okuyorum, ve gerçekten “ne hayatlar var” dedirten bir roman... Kesinlikle alıp okuyun. Çokça duygu içeren bir eser, Mehmed Uzunun her kitabı gibi.
02.05.2021

Şu an okuyorum bu kitabı, ve gerçekten ne hayatlar var dedirten bir roman... Kesinlikle alıp okuyun, kürtçe okuyamıyorsanız da türkçesini kesinlikle okuyun !
02.05.2021

Mehmed Uzunun tüm kitapları gibi, muhteşem, her duyguyu insana yaşatan bir yazar, Allah Rahmet eylesin.
16.03.2021

Bu kitabı okuduğum zaman gerçekten beni kendine çekti... Çok akıcı ve anlamlı bir kitap ! Hatta sonunda ağladım, Allah’tan umut kesilmez deriz ya her zaman; işte bu kitap bunu en güzel şekilde anlatıyor. Kesinlikle okunmalı, bolca tavsiye ederim.
10.02.2021

Gerçekten çok güzel bir kitap. Aşk, namaz, umut ve daha neler neler, hepsi var bu kitapta. Sohbet, yani diyalog şeklinde yazılmış olması da farklılık yaratmış güzel bir şekilde. Kesinlikle tavsiye ederim.