Toplam yorum: 3.284.793
Bu ayki yorum: 6.299

E-Dergi

siyahgülzehirlicicek Tarafından Yapılan Yorumlar

Kayıp gül...

Serdar Özkan'ın ilk defa kalemini okuyan birisi olarak gerçekten etkilendim. Gerçeklerle, Hayalin birleştiği noktada sizi öyle kitaba bağlıyor ki şaşırıyorsunuz sonunda.
Ayrıca kitabın sonunda hayal dünyanıza bırakılmış olan kısmı daha da çok sevdim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kitapların konusu genelde aldatma üzerine ve yazım tarzları aynı ve cümleler birbirine benziyor nerdeyse. İlk kitabı merakla okunurken, başka bir kitabına başladığınızda bitmesi için okunuyor ancak.
Amelia ve Cam'in gelgitleri ve Amelia'nın abisi dahil ( tüm yaptıklarına rağmen ) ailesini birarada tutma çabası çok güzeldi. Ama Merripen ve Win'in aşkının olduğu bu serinin devamında olduğu kitabınında bir an evvel türkçeye çevrilmesini bekliyorum. (Seduce Me at Sunrise)
Sydney'in ve Alec'i keyifle okudum. Ama yazarın bundan daha okunulabilir kitapları olduğuna eminim.