Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930

E-Dergi

iloimilo Tarafından Yapılan Yorumlar

27.11.2024

Doğum günü hediyesi olarak aldığım kitap sayesinde tekrar çocukluğuma döndüm. 7-12 yaş arası kardeşlerimize tavsiye edilebilir güzel bir hikayeydi.
14.11.2024

Yazarın diğer bütün kitaplarını da okumuş olarak bunu da edinmem gerektiğini düşündüm ve yanılmadım. Çok ilginç ve sürükleyici kitaplar yazıyor, okuyucuyu meraklandırıp içine çekebiliyor. Tavsiye ederim.
14.11.2024

Ahmet Mithat Efendi'nin diğer eserleri gibi oldukça güzel bir kurguya sahip, akıcı bir kitaptı. Kitapta Dürdane Hanım ve Mergup Beyin ilginç aşkları anlatılıyor. Bir de Acem Ali ve Sohbet bey gibi değişik karakterler mevcut. Aslında kitabın ismi Ulviye Hanım da olabilirmiş.
14.11.2024

Konusu ilgimi çektiği için tesadüfen aldım ve beğendim, en yakın arkadaşıma da hediye ettim.
13.11.2024

Uzun zamandır okumayı istediğim güzel bir kitaptı. Bir idam mahkumunun son saatlerinde neler yaşadığı oldukça etkileyici resmedilmiş.