Toplam yorum: 3.284.585
Bu ayki yorum: 6.091

E-Dergi

Zulal Özdemir Tarafından Yapılan Yorumlar

15.07.2025

edebi dile alışkınsanız dili basit gelebilir.reçete gibi sunulan bilgilerden hoşlanmadığım icin cok ilgimi çekmedi.yazarin okuduğum ilk kitabi , tavsiye ile alıp okudum ama bana pek hitap etmedi .ama tabi emeğine sağlık,sadece okuyucu kitlesinin bazi şeyleri karıştırmadan salt burda yazılanlarla hayatını, benliğini yönlendirmesi doğru olmaz diye düşünüyorum.zira aile cevremde bu tarz kitapları okuyup ,u tarz videoları surekli dinleyip sonra sürekli bir ben diyen kitle olusmaya başladı ve bunun da çok dogru bir yönelim olduğunu düşünmüyorum.
04.08.2024

her kitabında hayal gücünü daha da ileri seviyeye ulaştırıyor Mert Arık
03.08.2024

öğrencilerime baliklarin gorsellerini hazirladim ve drama seklinde etkinlik yaptik .gorselleri degis tokus yaparak empati yapmalarini da saglamaya calistim.zorbalik okullarda kanayan yaramiz,yararli olduğunu düşünüyorum umarim yanılmam
03.08.2024

sınıfça alıp okuduk ,hepimiz cok beğendik.Kurgusuyla karakterleriyle ilgi çekici, sürükleyici bir hikaye.Yazarın hayal gücü cok kuvvetli ,severek tüm seriyi okumaya devam ediyoruz.
03.08.2024

sınıfıma kitap tahlili için aldım.Cocuklar icin yol gösterici,ufuk açıcı sorular .