Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930

E-Dergi

sümeyra islamoglu Tarafından Yapılan Yorumlar

14.06.2021

Yazmaya yeni başlamış biri olarak söylüyorum ki bu kitap yazma becerimi daha etki kıldı. Hangi anda yazmam gerektiğini öğrendim ve yazma sürecinde yazarken kesilmeme sağlayacak yöntemler sündü. Yaşantı farklılığından dolayı yazma yöntemleri benimle tam uyuşmasa da faydalandığım yöntemler var.
14.06.2021

Yıllar önce yazılmasına rağmen hâlâ günümüzün diline ve insanına hitap eden bir eser. Okuduktan sonra harekete geçmeseniz bile zihninizde fazlasıyla tahribata sebep olacak. Şayet sizde bu etkiyi görmeseniz bile en azından Müslüman olarak hangi noktada bulunduğunuzu öğrenmiş olacaksınız.
05.02.2021

Ders kitabı olarak aldık ama pek kullanamadık çünkü bilirsiniz üniversite hocaları kafalarına göre anlatır, soru hazırlar, değerlendirir. :)
05.02.2021

İlk defa bu tarzda bir kitap okudum ve çok çok iyiydi.
30.01.2021

Çok güzeldi, heyecanla okudum. Okurken bir o kadar da hüzünlendim.