Toplam yorum: 3.285.374
Bu ayki yorum: 6.900

E-Dergi

ufukufuk48 Tarafından Yapılan Yorumlar

24.02.2025

Finansal okur yazarlığın mevcut ekonomik şartlarda bir kat daha önem kazandığı şu günlerde; olanları anlamak, bir daha olmasını istemediklerimize önlem alabilmek ve olabilecekleri kestirebilmek adına bir başucu kitabı değerinde. Yazarın ilk eseri ama son olmayacağı kesin
21.10.2008

Kitap dün akşam bitti ve hemen bu sabah Mustafa Armağan'ın 4-5 kitabını daha alınmak üzere sepete ekledim.Sanırım bu bile kitabın okuyucuda nasıl bir etki bıraktığını yeterince açıklıyor.Gerek üslubuyla gerekse işlediği konular itibariyle kelimenin tam manasıyla süper.
06.10.2008

Mısır gezisi düşünenler için bulunmaz bir kaynak.Her gittiğiniz yerde her gördüğünüz Firavun döneminden kalan eserin ya da yerin ne olduğunu hemen kitaptan öğrenebilirsiniz.Ama şunu belirtmekte fayda var.BU KİTAP BİR SÖZLÜK.Yani Mısır tarihini roman havasında anlatan bir kitap beklemeyin.
06.10.2008

Derin devlet kavramı üzerine farklı kesimler ve farklı görüşlerden birçok kişinin görüşlerini biraraya getiren bir kitap.Özellikle emekli binbaşının iddiaları hayli ilginç.
02.10.2008

Kitap daha adıyla merak uyandırıyor.Neredeyse bir ömrü ateizm savunuculuğuyla geçirmiş bir kişinin ömrünün son yıllarında Tanrı'nın varlığına inanmaya başlamış olması ilk başta bende soru işareti yaratmış olsa da,yazarın bu değişime gerekçe gösterdiği şeyler bana tatmin edici geldi.Ancak kitaptaki felsefi dil açıkcası zaman zaman dikkatimi dağıttı.Okuduğunuz anda anladığınız değil okudukça bir soluk alıp anlamaya çalıştığınız ve düşündüğünüz bir kitap.