Toplam yorum: 3.284.793
Bu ayki yorum: 6.299
E-Dergi
teymurferzi Tarafından Yapılan Yorumlar
Öncelikle yazara teşekkür ediyorum böyle bir kitap için. Yayın yılı 2007 olması kitapdan hiç bir şey almamış. Akıcı üslupda, okunaklı, bilgilere ve yaşananlara dayanarak yazılmış güzel bir kitap. Ortadoğunun dününü, bugününü ve de sabahını anlamak isteyenler için güzel bir kaynak. Ve Ortadoğudakı tüm olayların işlenişinde bir din-mezhep kavgası olduğunu yazar bilgilere dayanarak güzel yorumlamıştır.
Öncelikle kitap asla ve asla ne para için ne de ad için yazılmamış. Yazarın kalbinde biriken yılların emeyi var ortada. Yazar hiç de bireysel düşünerek yazmamış kitapı. Asıl türk nasıl olmalı, vatana hizmet nasıl olmalı bunu çok güzel anlatmış. Sonuç olarak yazar, her bireyin vatanı için kendi profilinde-bir market işleterek bile-hizmet ede bileceyini, ama asil kanımızda olan haksızlığa karşı mücadelemizi de göz önünde bulundurmuş. Gençlik için mükemmel üstü bir kitap. Düşünce hatası bile yok kitapta. Bir de yazarın kitap içinde kendi yorumları var ki bu da çok mükemmel bir hava katıyor kitaba.Kesinlikle tavsiye ediyorum. Okunmalı ve doğru yorumlanırsa güzel izler bırakıcak bir kitap. Yazara sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum.
Güzel bir kitap. Bahs edilen efsanenin aslında var olması kitapın kalitesini bir kat daha artırıyor. Kitapın hiç bir sayfasında sıkılmıyorsunuz ve sayfadakı tüm olayları gözlerinizde canlandıra biliyorsunuz. Karakterler aklınızda iyi kalıyor. Ama gerçeye kalırsa iyi bir polisiye okuyucusu sonunu tahmin ede bilir. Güzel bir kitap.
Osman Aysunun bu kitapı aslında tesadüf neticesinde elime geçti. Kitap ilk önce akıcı diye bilirim. Tempo da baştan sona kadar aynı. Bir sonrakı olayı kolayca öğrene biliyorsunuz. Açıkçası olayların sonunu önceden göre biliyorsunuz. Karakter sayısı az olmakla, bence kitap çok basit konulu. Yani Kayıp İncil hakkında bilgiler de tartışılır bence. Ama akıcı ve kolay anlaşılan bir kitap okumak isteyenler için önerilebilir.
Onun hakkında arkadaşlar söylüyordu:O, beydi, Elçibeydi. Geldi kurtardı ve gitdi. Kendisi gerçekten güzel bir insan olmuş,insan olarak. Ama ne yazık ki, onun yolunu hiç devam etdiremedi yeni nesil,yeni muhalefet, hatta ailesi bile.Hepsi vatan kurtarıyoruz deyip de, vatanı ne hale,nerelere sokdular. Kitap için yazara teşekkür ediyoruz.