Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Özge Karadayı Tarafından Yapılan Yorumlar

12.01.2025

Alanında eğitim gören ya da kendini bu alanda geliştirmek isteyenlerin dışında da bilgi alabilmek, yeni şeyler öğrenebilmek isteyenler için de yalın ve akılda kalıcı örneklerle anlatılmış bir eser. Keyifle okudum.
12.01.2025

Tante Rosa’yı okurken yaşadığı tüm olaylara rağmen hayalimde hep çocuksu ruhlu bir kadın canlandı. Tüm toplumsal kurallara ya da inanışlara rağmen içinden geldiği gibi yaşayan bir karakter, kendine özgü. Sevgi Soysal kadınlar için biçilen rolün dışına çıkmayı başarabilmiş, başkaldırısını bile tatlılıkla yapar gibi bir karakter yaratmış.
12.01.2025

Hikaye öyle güçlü ki kendisine çekmeyi ve elinizden düşürmeden olacakları merak ettirmeyi başarıyor.
12.01.2025

Çevirinin başarısı ve Matthew Perry’nin sürükleyici anlatımıyla bir solukta okuyup bitirebileceğiniz bir kitap. Otobiyografi zaten sevdiğim bir tür ama Matthew Perry’nin onca popülerliğine rağmen yaşadığı sorunlu hayatın ardında yatan sebepler ve çok sevdiğim Chandler karakterinin yaratım sürecini okumak ekstra keyifliydi. Keşke daha çok yazma imkanı olsaydı ve tabii ki böyle ayrılmasaydı aramızdan.
25.02.2022

Alper Hasanoğlu'nun konuşmalarını takip etmeye başladıktan sonra bu kitabı aldım. Nehir söyleşi denen tarzda kitapta Alper Hasanoğlu'nun düşünceleri ve olayları anlatım tarzı akılda kalıcı ve insanın bakış açısını değiştiren tarzda. Özellikle hayatın anlamı nedir hakkında söyledikleri , kendimi ve yaşamı tekrar sorgulamamı sağladı. Yalnız sorulan sorular kimi zaman kendini tekrar eden biçimde, daha derinlikli olmalarını dilerdim.