Toplam yorum: 3.284.793
Bu ayki yorum: 6.299

E-Dergi

serap77 Tarafından Yapılan Yorumlar

09.11.2009

sanırım bu yazarın anlatımına bağlandım,sırayla okuyorum hepsini.bu kitap da kesinlikle anlatım harikası.ermeni-türk ilişkilerinde iki taraftan bakabilmesi kendi adına güzel,benim bakmayı beceremediğim bir taraf bu,sonunda bir türk gözüyle verdiği cevabı da sevdim.tavsiye ediyorum asla kayıp zaman dilimi olmayacak.
09.11.2009

bundan sonra olasılıksızı kesinlikle okumaya karar verdim ve okuduğum yorumlardan sonra aynı heyecanı yaşayacağımdan emin oldum.kitabın kurgusu çok zekice ve müthiş,bilimsel veriler de harika oturtulmuş.değişik bir bakış açısı kazanmak adına okunmalı diyorum.her bölümden sonra bir sonraki bölüm için daha bir meraklanıyor insan.
09.11.2009

merak ede ede kitabı sonlandırdım nihayet,bitiş çok hoştu.mevlana-şems aşkına bu yüzyıldan farklı bir dokunuş olmuş.yazarın kavim isimli romanını beğenmemiştim oysa,almayacaktım,iyiki almışım.
09.11.2009

yorumlara şöyle bir göz attım da tasvirler sıkıcı bulunmuş,oysa ben tasvirlere bayıldım, çünkü olayın geçtiği ortamı hayal edebildiğinizde herşey tamam oluyor.kemalin füsunu anlatışı,minicik ayrıntıları aşkla,içine sindire sindire tasvir etmesi,gerçekten o an sizi o mekanda hissettiriyor.kitabı bitirdikten sonra uzun bir süre başka kitap okuyamadım,onu ve hissettirdiklerini bulandırmamak için..nobel ödüllü yada değil bence anlatım harikaydı.etkilendim hem de çok.sondaki haritaya baktım da acaba gerçekten var mı öyle bir müze diyorum.
19.09.2009

kitaba başlamadan önce bu beş şey ne olabilir diye tahmin yürütüp kitabın başına yazdım,önyargıyla başladım,zaten bildik şeyler diye.zaten benzer şeyler de çıktı,ancak okudukça bendeki eksiği gördüm ve bu genel geçer bir eksiklik:uygulama eksikliği.genel anlamda güzel bir kitaptı,okunması herkesin faydasına.