Toplam yorum: 3.284.614
Bu ayki yorum: 6.120
E-Dergi
Elif Kandil Tarafından Yapılan Yorumlar
Kitabın devamını okudum ama hiç de tatmin olmadım doğrusu. Babası gibi içkici biri olması da moralimi bozdu. Ama liseyi bitirmeden üniversite bitirmesi takdir edici. Kitap bazında ise hayal kırıklığı yaşattı bana.
Kitabı okuyunca ben de yazayım bir kitap dedim madem bu kadar basitse. Yaptığı programından alıntılar, gelen konuklarıyla yaşadıkları vs anlatılmış. Çok yavan bir kitap.
İnsan okuyunca şükredesi geliyor. Çok zor şartlarda yaşayan kızlarımızın kurtarılış öyküsü de denebilir. Hani başka bir kitap okurken küçük molalar verip aralarda okunabilir türden.
Klasiktir bir bildikleri vardır diye alayım dedim bu kitabı ama zorlaya zorlaya yarısına kadar okuyabildim. Bu kadar saçma kitap görmedim ben. Yayınevi farklılığı mı var bilmem ama başka bir yayınevinden aldığım aynı kitabı kardeşim okumuş beğenmişti. Birisine vermiştim kitabı ve geri dönmemişti. Tavsiye etmem kesinlikle.
Ben de bu kitabı okuyanlardan ve etkisinde kalanlardanım. Bilal'le tanışınca yaşadıkları değişiyor Feyza'nın. Daha doğrusu inancı değişiyor. Bilal'e inat evleniyor ama mutsuz oluyor çünkü inançları değiştikten sonra bu evlilik ona ters geliyor. Tek solukta okunacak kitaplar arasında diyebilirim.