Toplam yorum: 3.284.917
Bu ayki yorum: 6.423

E-Dergi

hasena Tarafından Yapılan Yorumlar

07.09.2009

İnsan bir kitabı okurken gözyaşlarına boğulur, boğazına bir yumruk tıkanır mı? Bu kitapta oluyor işte. Dönemin ve sahabilerin ayrıntıları, hal ve durumlarla ilgili açıklayıcı yorumlar, ifadelerdeki akıcılık ve sadelik. Her seviyedeki insanın zevkle okuyup kendisine hisse alacağı değerli bir kitap. Allah hazırlayanlardan ve vesile olanlardan razı olsun.
22.04.2009

Rahmetli Ahmet Yüksel ÖZEMRE edebiyata biraz daha meyil gösterseydi, çok farklı kritelerle anılmaya hak kazanacaktı. Bu kitapta yazarın Düzgünman ailesine olan sevgi, saygı, hürmet ve hüsn-ü zannını imrenerek ve biraz da sevinerek (hep tenkidi gözle diğer insanları katagorize eden insanlara inat!) okudum.
06.02.2009

Kitapta kadın yazar olmanın da etkisiyle Sibel ERASLAN hep elde edememenin, sevip de kavuşamamanın farklı versiyonlarını işlemiş. Ayrıca kitabın her tarafında keskin bir hüzün tadı var. Öyle ki eğlenceli Bob Ross hikayesi bile dipnotta acı bir kaza ile hüzne bulanmış. İnsanı çok yormadan okunabilecek bir kitap, zamanı olana tavsiye edebilirim