Toplam yorum: 3.253.626
Bu ayki yorum: 5.652

E-Dergi

Ruhumuozgurbiraktim Tarafından Yapılan Yorumlar

02.03.2010

kitaptaki ucusla ilgili anlatimlar biraz bogucu, resimlerse bir hayli yer kaplamis. Bir nefeslik bir kitap. Okumanizda ziyan yok.
01.03.2010

Yazarin akici diliden midir bilmiyorum, okurken 90'lik kahramanimizi yasar gibi oldum, abartili bir azginlikla beraber , boyle yasamlarinda olabilecegini dusunerek zevkle okuyun,..
01.03.2010

Baskısı kötü olmakla birlikte, imla hatası yığınla. Yazarın kendine özgü dilide sizi cezbetmeyebilir.. Konusu ise, SIFIR NOKTASINDAKİ KADIN ve ŞEYTANIN MASUMİYETİ isimli kitaplarından farklı değil.
01.03.2010

okunmasi gereken bir kitap... Surukleyici hos bir eser..

ilk sayfalarda sıkıcı biyografik anlatim olsada, sonrasi hosunuza gidecektir.
20.03.2009

Anlamakta güçlük çekeceğiniz bir kitap. Zor bir dil zor bir anlatı.. Ama Salman Rushdie farklı bir yazar.. Kütüphanenizdeki bir çok kitaptan iyidir kitapları... Kitap baskısı müthiş, imla hatası az mı az.

Tercih sizin.