Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930

E-Dergi

Sema Özer Tarafından Yapılan Yorumlar

08.08.2025

Kitabın hikayesi çok basit. Ünlü olma baskısı altında ki bir yazarın, arkadaşının eserini calması ile başlayan, kısır bir döngü içerisinde giden bir kitap.
08.08.2025

Kore'de ki agır çalışma ortamından bunalıma girmiş insanların, bir kütüphaneye sığınması ve orada huzur bulmasını anlatıyor kitap. Gereksiz tekrarlar, kitabın bir hikayesi olmayışı kitabın eksi yanları.
17.04.2022

Bir önceki baskıya göre daha rahat okunuyor, daha çok açıklamaya yer verilmiş. Hocanın telif hakkı almaması takdire şayan. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
30.03.2022

Bir köprünün 350 yıllık hikayesi, tanık olduğu yaşamlar muhteşem betimlemelerle anlatılmış. Kitapta Drina Irmağı gibi hızla akıyor, yaşamlar değişiyor, bir film gibi kendini izletiyor.
29.03.2022

Bende kitabın başında öyle düşünmüştüm, ama ilerisinde kanaatim değişti şöyleki;
Halka işkence eden Abid Ağa isimli bir Vezir. Sokullu Mehmet Paşa, durumu öğrenir öğrenmez Abid Ağayı azl edip, yerine adaletli, yumuşak huylu Arif Ağayı gönderiyor. Arif Ağa bölge halkına çok adaletli, insancıl davranıyor, ve halk tarafından sevilip, sayılıyor.