Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220
E-Dergi
Sinan Özmen Tarafından Yapılan Yorumlar
kitabın içinde 12 adet örnek olay analizi bulundurmaktadır. bu konular çeşitli konferanslar ve seminerlerde konuşulup tartışıldıktan sonra kaleme alınmıştır. bireysel psikolojinin babası sayılan alfred adlerden güzel bir eser.
fransız ve dolayısıyla avrupanın aydınlanmasına büyük katkıda bulunan bir yapıt ve yazarı. önemli bir eser.
finans politik 1997den sonraki 5-6 senelik dönemde oluşan sosyo- ekonomik oluşum ve değişimleri değerlendiren bir kitap 2001 krizine bir bakış açısı yaratabiliyor. alman kimliği ve uygarlığın yeni yolu avrasya bu sette en hoşuma giden kitaplar oldu güzel ve sığ sayılmayacak bir içeriğe sahip. din ve özgürlük ise konunun özellikle hukuki boyutunu ele almış. sonuç olarak 9 liraya geniş sayılabilecek bir alanda kendinizi buluyorsunuz.
güzel kitap konunun daha derinlerine inmek için fena bir başlangıç sayılmaz. bu kitap ile resmin geneline bir bakışa sahip olmakla beraber fikirlerini merak edip daha incelikli araştırmak için iyi bir kaynak.
türkçe bölümünde anlatım bozukluklarına bence biraz fazla yer verilmiş. çünkü aleste dilbilgisi anlamında tek tük soru çıkabiliyor. ayrıca matematik ve türkçe cevap anahtarlarında yanlış cevaplar mevcut. türkçe mantık sorularından da hiç soru yok. yani başka seçenekleri tercih edebilirsiniz.