Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Nursena Dörttaş Tarafından Yapılan Yorumlar

30.08.2021

sanırım kitapta biraz abimle kendimi bulduğum için daha bir sevdim, aktı gitti
30.08.2021

25 yaşındayım ve okumak için geç kalmışım gibi, bana neden daha önce okumadım ki sorusunu sordurdu. Ama 45 yaşına da gelsem sanırım bir çırpıda okuyup bir çırpıda bitireceğim bir kitap. Hayata dair, hayale dair ve birazda masalsı.
05.06.2021

İnternette görmüş olduğum bir paragraf beni çok etkilediği için almıştım. Belki paragraf beklentimi yükselttiği için kitabı okurken aradığım etkiyi bulamadım. Sırf o paragraf için bütün kitabı okudum. Değişik, farklı bir anlatım tarzı olduğunu söyleyebilirim. Yer yer anlaşılması zor ama akıcı diye düşünüyorum.
05.06.2021

Aslında gündelik hayatta bildiğimiz şeylerin toparlanmış, 2.bir ağızdan yazılmış olduğunu söyleyebilirim. Kolay okunabilen, hızlı bitebilen, güzel örneklerin olduğu bir kitap. Kesinlikle okunmalı diyemem ama okuduğum için pişman değilim.