Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

turuncuelma Tarafından Yapılan Yorumlar

22.12.2024

3 kitaplık serinin ilk kitabı.Kitaba başladığımda yoğun üzüntü,ağlama modunda iken ilerleyen sayfalarda kıkır kıkır gülerken buldum kendimi.Tam olarak askeri kurguda diyemeyeceğim.Güzel bir aşk hikayesi,vatan sevgisi herşeyden var.Keyifli bir seri 4. kitabı dörtgözle bekliyorum
22.12.2024

Farklı hikaye dans hastalığına (dans vebası)yakalanan bir kadının yaşadıklarını konu edinmiş.İlk başta garip geliyor insana bulaşıcı dans etme hastalığı mı olur diyorsunuz.Araştırdığınızda 14.y.y Avrupa da böyle bir dans vebasının görüldüğü insanların ağızları köpürene kadar dans ettikleri söylentisi var.İlginç bir kitaptı.
22.12.2024

Yazarın bu kitabını okumadan önce Ülker Abla kitbını okumnıI tavsiye ederim.Her ikiside günümüz kadınının yaşadığı zorlukları kara mizahla anlatıyor.Gülümseten acı hikayeler.
20.02.2024

Harika bir seri özellikle 6. Sınıf Fen Bilimleri derslerine katkısı çok
06.02.2023

oğlumun çok istemesi üzerine aldık.Kodlama yaptığımızda ileri haret etmiyor.Sadece sağa,sola ve geri gidebiliyor.