Toplam yorum: 3.285.372
Bu ayki yorum: 6.899

E-Dergi

therunaway Tarafından Yapılan Yorumlar

20.01.2011

Kitap hakkında bu kadar kötü yorumların yapılması açıkçası beni şaşırttı.Tüm abartıları bir kenara bırakarak aşkı anlatan etkileyici bir roman.Bir çok kitabın aksine kahrmanların mükemmel özellikleri yok.Tıpkı bizim de olmadığı gibi ... akıcı ve sade bir anlatımı var.Her gün gördüğümüz yapay ilişkilerden sıkıldıysanız emma ve dextern aşkı size iyi gelecek .
14.07.2010

okuduğum en harika kitaplardan biriydi.daha önce hiçbir aşk romanının beni bu kadar etkilememişti.kitap ölümsüz bir aşkı , saf va tatlı bir bağlılığı anlatıyor.bir günde bitirdiğim bir kitaptı. filmini izlemedim ama kitabın filmden cok daha güzel olduğuna eminim .
13.07.2010

cok harika olmasada güzel ve çekici bir kitaptı.farklı ve hoş bir aşkı anlatıyor.ama bu kesinlikle acı bir aşk ...vampirlerden sıkıldıysanız birde meleklerin dünyasında olmayı deneyin.kitabın cok özel olduğunu söyleyemem .ama kendinizi olayların içine dahil edebilirseniz farklı hissetmenizi sağlayacaktır.