Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

sargın33 Tarafından Yapılan Yorumlar

22.12.2025

Herkes duyulmayı hak eder.
Sesini duyuramayan herkese…
Öyle anlar olur ki ne kadar sessizce bağırsak da içimizde kıyametler kopsa da kimseye duyuramayız. Kahramanımız Beste’in sesine kulak vermek ister misiniz?
Unutma senin gücün düşündüğünden daha büyük. Sen izin vermediğin sürece kimse seni incitemez. Zorbalığa karşı korkularının zincirini kıran başarıya en yakın olandır.
Herkesin zevkle okumasını dilerim.
️️️️️️️️️️️️️️
28.03.2025

Çalışmayı ve başarmaya seven bütün çocuklara...️
Ozan'nın şiir yazama ödeviyle başlayan heyecan dolu maceraları.
Azmin, çalışmanın ve başarının öyküsü.
Güzel bir dünya için şiir seven, geleneğini ve kültürünü tanıyan, insana ve doğaya saygı duyan, hiçbir canlıya zarar vermeyen, zorluklar karşısında pes etmeyen çocuklar büyüsün.
Bu kitapla çocuklar isterlerse yapacaklarını, inanırlarsa başaracaklarını öğrenecekler.
Unutmayalım ki çocuklar bizim öğrettiklerimiz, bizim eserimizdir. Onları güzelliklerle donatmak bizim elimizde.
Herkese keyifli okumalar.
️Yazar Emine SARGIN KAYA️
24.02.2025

Bazılarının kaderi doğduğu gün değişir. Bu roman dünyaya gözünü açar açmaz farklı yaşamlara savrulan herkesin hikâyesi olsun.
Hayatın en acımasız saniyelerinde bir umut ışığı hayal eden ve her şeye inat gülümsemeyi seçen herkese umut olsun.
Aşkın gizemini yüreğinin derinliklerinde hisseden, sevdanın güzellikleri ve acısıyla hemhâl olan bütün sevdalılara sabır yolu olsun.
Evladına sevgide sınır tanımayan bütün annelere, annesinin kalbinde hayat bulup yüreğinde büyüyen bütün evlatlara yaşam kaynağı olsun.
Sevginin, merhametin, iyiliğin, huzurun değerini bilen herkese yeni kapılar açsın.
Bu romanda kendinizden, hayattan esintiler bulacaksınız. Yaşamı, sevgiyi, aileyi, aşkı, ihaneti, bağlılığı bazen bir çocuğun, bazen bir genç kızın bazen de yetişkinlerin gözünden sorgulayacaksınız.
Herkese iyi okumalar...
Bütün mevsimleriniz bahar tadında geçsin.
YAZAR- Emine SARGIN KAYA

13.01.2024

Hepimizin rengarenk dilekleri vardır. Bazen okyanuslar kadar engin, bazen de bir su damlası kadar küçük dilekler. Dileklerimizin peşinden koşarken hayat hikayemizi yazarız aslında. Bu da benim hikayem. Benim umutlarım, benim dileklerin. Aslında hepimizin dilekleri. Her şeyden bir esinti bulacaksınız okurken. Yaşamdan, aşktan, ayrılıktan, sevgiden, aileden, sağlıktan,bilgiden,kahramalıktan,eğitimden...Kısaca hayattan esintiler, dilekler... Belki de hayat dileklerimizin gerçekleşmesini bekleyecek kadar uzun değildir. Hayallerinizi, umutlarınızı ertelemeyin. Kitabım dileklerinize ışık olsun.
Bütün dilekleriniz gerçek olsun.
25.12.2023

Çok teşekkür ederim. İyi okumalar. ❤️