Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220

E-Dergi

Meral Yılmaz Tarafından Yapılan Yorumlar

01.02.2025

Önce kendim okuyup sonra tüm öğrencilerime okuttuğum bir kitap oldu. Toplumsal olaylara ışık tutan yazarlara ihtiyacımız var. Yeni neslin etrafında neler yaşandığını fark edecek kadar ilgilenmediği aşikar. Emeginize sağlık.
01.02.2025

Etkileyici bir hikayeydi. Hala iyi insanlar var diyebileceğiniz ve umut verici bir kitap.
01.02.2025

Kitabın isminden dolayı çocuklara okutulması bir ögretmen olarak beni üzüyor. Döneme hakim olmayan nesiller okuduğunda çıkaracağı anlamlar yetersiz kalıyor ve bağlantı kurmakta , sonucu anlamakta zorlanmalara neden oluyor. Güzel kitaptı .
01.02.2025

Fantastik kurgu severlere, muzicelere inanmayı seçenlere iyi gelecek bir kitap.
01.02.2025

Sınırların ötesinde bir şeylerin yaşanabilme ihtimalini, farklı olasılıkların da olduğunu her seferinde bana hatırlatan bir yazar Michael Ende. Küçük bir çocuğun cesareti, umudu yarınlara ışık olabiliyor bunu daha yakından gösterdi bu romanında da. İnsanoğlunun hep daha fazlasına göz diktiğini ama fazlasıyla daha mutlu olmadığını bu romanda da görmüş olduk. Diğer kitaplarını da hevesle okuyacağım. Muhteşemdi.