Toplam yorum: 3.284.424
Bu ayki yorum: 5.930

E-Dergi

6unay Tarafından Yapılan Yorumlar

02.05.2017

Süreli yayınlardan şiirlerini severek okuduğumuz Cengizhan Konuş'un kitabının çıkması bizi mutlu etti. Hemen iki tane sipariş ettim.
15.11.2010

Meksika Sınırı programından tanımıştım. İlk okuduğum kitabı oldu T. Tufan'ın. Ruh dünyasını, çıkmazlarını şiirsel bir şekilde anlatmış. Okunmaya değer.
05.04.2010

Yazarın daha önce köşe yazılarını okuyordum ve çok ağır geliyordu. Bu kitabı da öyle geldi bana. Yazdıklarını anlamak için biraz birikime ihtiyaç var.
02.04.2010

Kendisini uzun süreden beri takip etmeme rağmen, bu kitabıyla asker olduğunu öğrendim. Dili yine her zamanki gibi şahane. Yakın tarihimize biraz daha fazla tanık olmak istiyorsanız, ön yargısız bir şekilde okumalısınız bir kitabı.
17.03.2010

Her şeyiyle eşsizliğini yine gösterdi Nazan Bekiroğlu. Şiir deseniz, şiir değil, düz yazı deseniz, o da değil. Üslubu çok güzel, daima okunulasıdır. Kitaplığınızdan eksik etmeyin.

''Oysa sevmek, en fazla, neyi sevdiğini fark etmek demektir. Ve seven biraz da neyi sevdiğini bilendir."