Toplam yorum: 3.253.600
Bu ayki yorum: 5.625

E-Dergi

h_ozturk Tarafından Yapılan Yorumlar

21.02.2025

Bir kitap ne kadar güzel olabilecekse o kadar güzeldi. Harika anlatım, akışkan dili ve sonsuz çıkarabileceğiniz bir ders. Mutlaka okunması gereken bir kitap. Daha ne olabilir dedikçe daha fazlası oluyor ve kitabı elinizden bırakmadan bitireceksiniz. Keşke diyerek ömrümüzü geçirmeyelim.
27.06.2022

Kitabın akıcı ve sade bir anlatımı var. Hemen okuyup bitirebileceğiniz bir kitap. Çok fazla güldüğüm yeri oldu. Sonu şok içerisinde bıraktı.
08.03.2022

Umut asla kaybedilmemeli, nefes alıyorsak umut var demektir. ve hayatımızda yeni tanıştığımız insanlar boş yere karşımıza çıkmıyor. Elbet bir nedeni bir sebebi var!... sade bir dili var.
07.03.2022

şefkat kelimesi hayatımda hiç bu kadar güzel yer etmemişti. Sevin, sevin, sevin. Ne olur sevmekten korkmayın. Kesinlikle okuyun ve okutun. Ah Zeze ah. Beni mahvettin. Ufacık bir çocuk ve içinden geçenler alıp götürecek sizi.
28.02.2022

Elinizden bırakmadan okuyacağınız sonunu merak ettiğiniz için bir an önce bitsin diye düşünürken bir yandan da keşke bitmese diyeceğiniz muhteşem bir kitap. Dili sade, anlaşılır. Okurken düşündüren, meraktan öldüğünüz muhteşem bir eser. Livaneli'nin bu kitabını kesinlikle okumalısınız.