Toplam yorum: 3.285.044
Bu ayki yorum: 6.570

E-Dergi

Tek_mevsim Tarafından Yapılan Yorumlar

29.08.2010

Bence tabiri caiz ise. kör birinin kuyuya düşmek üzereyken görmeyen gözüyle birkaç gerçeğin arasına binlerce asılsız iddia katarak olmayan şeyleri varmış gibi gösrerme gayreti. dolayısıyla yanlış uygulamaların aynen kalması için birilerinin direktifi ile birilerinin tam zamanı dediği bir zamanda ortaya atılmış gerçekten uzak şeyler.Niye daha önce yazmadı da şimdi yazıyor? niye sonra yazmadı da tam şimdi yazıyor? öyle direktif aldı çünkü.O kitap çok önceden yazılmıştı ama zamanını bekliyordu.
29.08.2010

Hakiki din alimi ben alimim demez. Dinlerarası dialok projesinin mimarı olan o muhterem zatta böyle bir iddiada bulunmuyor zaten.Bu proje asrımızın ilmi ledün sahibi olan önemli alimlerinden biri olan Bediuzzaman Hazretlerinin gelecekte vuku bulacak bazı hadiseler kunusunda vermiş olduğu ipuçlarına dayanılarak,Bütün peygamberlerin aynı hakikatleri tebliğ ettiği gibi bütün ümmetlerinde tek hakikat üzerinde birleştirilme çabasıdır.Yoksa sıradan, dayatılmış, tabiri caiz ise yuturulmuş bir proje değildir.Projeyi eleştirebiriz Ama arkasındakileri daha dikkatli eleştirmeliyiz.Sonunda hakları geçer ve helallik dilemek zorunda kalabiriz.Müslüman müslümanı incitmez.Muhterem yazarımız da bana göre biraz fazla şahsi eleştiriyi öne çıkarmış.
10.07.2010

Çok Güzel Bir roman.Roman okumaya karşı bir soğukluğum vardı.bu kitapla romanı yeniden sevdim.üç günde okuyup bitirdim.Gençlere ve aile sahibi olan bütün büyüklere de tavsiye ediyorum.