Toplam yorum: 3.285.373
Bu ayki yorum: 6.900
E-Dergi
lalozy Tarafından Yapılan Yorumlar
İşyerimde kariyer gelişim programımız için bu kitabın içindeki alışkanlıklardan birinin sunumunu yapmamı istediklerinde itiraf ediyorum içimden "öf ya yinemi kişisel gelişim kitabı" dedim.Ama yanılmışım bu türde okuduğum en iyi kitaplardandır.Yanıltmadan insanın kendini ve çevreyi analizine yardımcı olup,kariyer yönlendirmesine de ışık tutan bir eser.Yazarın kendi aile ve iş yaşamından örnekler veren anlatımı da kitabı sevdiriyor.
Şemsi bana tanıtan ilk kitap.Yazarın mükemmel anlatımı,sıkmayan dili, geçmişe ışık tutan tarzı kitaplarının içine sizi hapsediyor.Ve bu serinin devamı olan Mevlana,Kimya Hatun,Ölümü Öpen Derviş şiddetle tavsiye edilir.
Kişisel gelişim kitaplarını sıkıcı bulan,çoğunu yarıda bırakmış ya da uzun süre elimde süründürmüş birisi olarak fikrimi değiştiren bu kitabı sizede tavsiye ederim.Okuyanı sıkmadan anlatılan örnekler ve tavsiyelerle bir çırpıda okutuyor kendini.Bazı bölümlerde "yok artık o kadarını da yapmam " da dedirtebiliyor ki bu çelişkiyle bile karakterimizi kitabı okurken tekrar analiz etmiş oluyoruz..Evet önemli olan okunanları uygulayabilmek ama ister istemez kitaptaki maddelerden bir veya birkaçını hayatınıza dahil ediyorsunuz.