Toplam yorum: 3.285.047
Bu ayki yorum: 6.573
E-Dergi
Hera2016 Tarafından Yapılan Yorumlar
İstanbul'da doğmuş,burada yaşamış,büyümüş olmama rağmen kitabı okurken İstanbul'a ne kadar yakın ama tarihine bir o kadar uzak olduğumu anladım.Ahmet Ümit İstanbul'un tarihini o kadar güzel anlatmışki sadece polisiye değil bu kitap.Aynı zamanda buram buram İstanbul tarihi kokuyor.Kitabım kurgusuna hayran kaldım.Başta kitabın kalın oluşundan acaba bitermi bu kitap demeyin! Çünkü sizi öyle bir sürüklüyorki,elinizden bırakamıyorsunuz.Biraz daha bakıyım acaba nolucak derken bir bakmışsınız nerdesiniz..Hiç sıkılmadan okuduğum bir kitaptı.Kitabın sonu beni çok şaşırttı.Biraz geç de olsa bu kitap sayesinde Ahmet Ümit'le tanıştım.Yüreğine sağlık Ahmet Ümit'in.Tarihi ve polisiyeyi severlerin kaçırmaması gereken bir kitap,mutlaka okunmalı.
tess gerritsen'dan yine muhteşem bir kitap... şiddetle tavsiye ediyorum. bir solukta okunabilecek bir kitap. bana gerilimi sevdiren yazar... cerrah, çırak, kemik bahçesi, ikiz bedenler.. hepsi biririnden güzeldi ve şimdi silinişide bir solukta bitirdim kesinlikle tess gerritsen severler okumalı!
aşk bu kadar güzel anlatılabilirdi herhalde. yüreğine sağlık K.Tazeoğlu. Bu kitapta eminim herkes kendinden birşeyler bulacak..
Zaman geçer..zaman siler..çok sonra yine zaman hatırlatır size herşeyi..yıllar sonra yine bir ayrılık sapağına gelidiginizde,o son konuşma çınlar kulaklarınızda:
-Geri gelmeye cesareti olmayan bir korkak olduğun için dönemiyorsan ve bunun için gidiyorsan kabul et?
_Hayır!Yolumdan dönemediğim için değil,seninle hiçbir yolda yürüyemediğimi bildiğim için gidiyorum..
Tek kelme ile harikaydı...mutlaka okuyun.