Toplam yorum: 3.284.427
Bu ayki yorum: 5.933

E-Dergi

Celalettin Divlekci Tarafından Yapılan Yorumlar

08.07.2025

Bilal Kemikli'nin Ankara'sı edebiyata meraklı genç bir araştırmacının şehrin edebiyat ve kültür çevreleri arasında nasıl mekik dokuduğunu anlatıyor. Yazar şahıslar, kitapevleri, sohbet meclisleriyle dönemin siyah beyaz fotoğraflarını okurla paylaşıyor.
30.08.2023

Orijinal metnin yani yazarın kaleminden çıktığı şekliyle korunması çok güzel. Sizi yazarla, yazarın tarihi kişiliğiyle birebir muhatap ediyor.
01.01.2021

Bu eserin sadeleştirilmeden, orijinal üslûbuyla kültür dünyamıza kazandırılması büyük hizmet, emeğe geçenlere sonsuz teşekkürler
24.07.2019

1947 doğumlu bir vali çocuğunun, babasının görev yaptığı vilayetleri o yıllardan kalma intibalarıyle anlatımı... Kitap bazen size bir ilk okul çocuğu günlüğünden notlar izlenimi vermiyor değil.
01.12.2018

Kitabın sadeleştirme olduğu tanıtımında belirtilmeliydi.